Ik ben jou en jij bent mij…
Natuurlijk zijn we niet dezelfde persoon maar we leven het leven en dat is onze gemeenschappelijke factor. En deze gemeenschappelijke deler vormt de basis voor jouw individuele coaching. Ik vertel je daar graag over en ga graag met je in gesprek over Jouw ZIJN!

Hoe gaan we te werk? We plannen een gratis intakegesprek van 30 minuten telefonisch of in mijn praktijk in Houten, brengen je vragen in kaart en je ontvangt een behandelvoorstel. Indien je akkoord gaat met het behandelvoorstel worden de vervolgsessie(s) van 60 minuten ingepland. Deze kosten € 111,- (incl. BTW) per sessie.

In principe moet het intakegesprek en drie sessies van een uur volstaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat er behoefte is aan meer coaching. Als dit het is worden de afspraken in overleg ingepland. Het is Jouw ZIJN en jij bepaalt.

Gemaakte afspraken worden in de week voorafgaand gefactureerd en dienen vóór het coachingsgesprek te zijn betaald. Natuurlijk kan je om de een of andere reden alsnog verhinderd zijn; daarom kun je tot 24 uur voor de afspraak kosteloos afmelden en een vervangende afspraak inplannen.

Vergoeding Werkgever. Wellicht is er bij je werkgever in het kader van preventie ziekteverzuim en/of arbeidsongeschiktheid een vergoeding mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Want veel werkgevers zijn meer en meer bereid bij te dragen aan de kosten van coaching en/of begeleiding van hun werknemers of deze zelfs te vergoeden!

Vergoeding via de Belastingdienst (aftrekpost). Bij het invullen van je Inkomstenbelasting kun je de kosten van de coachingssessies opvoeren onder de noemer hulpverlening/begeleiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met je belastingadviseur of de Belastingdienst (www.belastingdienst.nl)